HAPPY FIFTIETH

mephisto

Francuski brend Mephisto poznat je diljem svijeta po svojoj udobnosti, vrhunskim materijalima i kvaliteti izrade. Ove sezone zvijezda Mephisto kolekcije je njihov model Mephisto Originals – koji slavi svoj pedeseti rođendan. Ovaj bezvremenski model zadržao je svoj neodoljivi vintage izgled i svoju glasovitu udobnost, a dizajnerske intervencije u odabiru suvremenih materijala i trendovskih boja dale su mu modernu dimenziju i učinile ga poželjnim za mlađu generaciju. Upravo je Originals prvi model koji je izašao iz francuske tvornice i punih pedeset godina ostao visoko na tronu najprodavanijih modela. Mephisto cipele karakteristične su po nevjerojatnoj udobnosti i visokoj kvaliteti, a izrađene su ručno od prirodne kože i prirodne boje.

Ja sam ih odlučila iskombinirati na ležeran način, uz isprane retro traperice, predimenzionirani karirani sako i omiljenu majicu s printom. Originals su nevjerojatno udobne i mekane, a zbog divne palete boja koja vas čeka u novoj kolekciji – odlične za maštovite kombinacije!

Kolekcija Mephisto Originals sadrži liniju Lady za žene i Rainbow za muškarce, a cjelokupna nova kolekcija dostupna je u trgovinama u Zagrebu, Rijeci i Splitu te na web-shopu www.shoes.hr.

mephisto

mephisto

mephisto

mephisto

mephisto

mephisto

mephisto

CIPELE: MEPHISTO

photos: S.K.

powered by Mephisto