White shirt

Iako bijelu košulju preferiram za ležerne odjevne kombinacije jer mi savršeno izgleda uz kratki traper ili šareni šorc te Converse tenisice, Ljupka i ja smo za polufinalni Krpa.hr Challenge odlučile bijelu košulju isfurati svečano.

Broj dućana nam se povećao, kao i iznos budžeta, no vrijeme je ostalo isto tako da sam bila lagano u panici. Nakon čitanja zadatka išla sam prva u shopping pa je kombinaciju trebalo slagati u glavi, a najveći problem je bilo pronaći glavni komad zadatka – bijelu košulju. 🙂 Na kraju sam je ipak pronašla na muškom odjelu C&A dućana i kombinirala je sa bijelim Mango svečanim hlačama, a sve sam upotpunila modnim dodacima u jarkoj boji.

U ovom stylingu bi se uputila na ljetnu modnu reviju na otvorenom, jedino bih možda vrtoglave potpetice zamijenila nekim muškim cipelama u zlatnoj ili srebrnoj boji. 😉

Glasanje je krenulo jučer nakon emitiranja emisije i traje do ponedjeljka u ponoć, a ono što je zanimljivo je da i gledatelji imaju prilike doživjeti vlastiti challenge u vrijednosti 1500kn.

Detalje pratite ovdje, a glasanje, epizoda i naši outfiti vas čekaju ovdje.

KOŠULJA: C&A muški odjel, HLAČE: Mango, REMEN: Replay, MARAMA: Tom Taylor denim, OGRLICA: Kamena duga, CIPELE: Shoe Box, PRSTEN: Mango, TORBA: H&M