PANDORA

DO STATEMENT WITH PANDORA

Moram priznati da sam se instantno zaljubila u novu Pandorinu kolekciju nakita. Stvorena je za sve djevojke i žene koje se žele osjećati posebno i koje teže nešto drugačijem modnom stilu. Osim što izgleda sjajno, ona i savršeno funkcionira u svim kombinacijama pa je možete nositi uz sve.

U mom slučaju je idealna za upečatljive odjevne kombinacije i divno se nadopunjuje sa svim otkačenim komadima koje posjedujem. Upravo sam u njoj odlučila proslaviti dolazak proljeća jer kolekcija vrvi delikatnim prstenjem, romantičnim naušnicama i prepoznatljivim privjescima za narukvice koji ove sezone dolaze u prekrasnim oblicima i bojama.

Za više informacija o PANDORA nakitu kliknite na njihovu službenu stranicu!

I have to admit I fell in love with the new Pandora collection instantly. It’s made for all women who want to feel special and different. On top, it is very easy to style and it goes perfectly with everything.

In my case it’s just ideal for all statement looks I love to wear and it makes them pop even more. I decided to say hello to Spring with their new collection which is full of delicate rings, romantic earrings and their unique bracelet charms that come in many lovely shapes and colours.

For more information about PANDORA latest collections be sure to check their website!

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

PANDORA

photos: Sebastijan Kodba