LFP PLACES: HOTEL BOHINJ

Vjerujem da i vi imate mjesta na koja se uvijek iznova želite vratiti. Bilo zbog nekih lijepih uspomena, divne prirode ili smještaja u kojem ste boravili… Jedno od takvih mjesta koje me uvijek iznova napuni energijom i stvori divne uspomene je Bohinj, i hotel Bohinj u kojem smo nedavno opet boravili.

Hotel Bohinj smo prvi put posjetili prošle godine, u ovo isto vrijeme i jednostavno se zaljubili u sve što nudi. Osim impresivne arhitekture i prekrasnog uređenja, ovaj hotel ima odličnu lokaciju, nevjerojatno ljubazno osoblje, možda najbolji doručak koji sam ikad imala u hotelu i sjajan wellness za opuštanje… Sviđa mi se što je i ‘kids friendly’ pa vas ne mora brinuti ako je vaš maleni baš tamo odlučio isprobati kakva je akustika u tuš kabini ili mu je najveća fora hodati gore dolje stubištem i pozdravljati apsolutno svakog gosta koji naiđe.

Lokaciju sam već spomenula, no o njoj vrijedi još malo pisati. Par minuta lagane šetnje dijeli vas od divnog Bohinjskog jezera, a desetak minuta vožnje autom do gondole koja vas vozi gore na Vogel. A, za Vogel morate znati ako ste ljubitelj zimskih sportova ili prirode. Po mnogima najljepše slovensko (nekima čak i europsko skijalište) karakteristično je po tome što je dio nacionalnog parka Triglav. Gore vas čeka samo prirodan snijeg, impresivan krajolik i skijanje u nacionalnom parku s pogledom na najviši vrh Slovenije.

Ako razmišljate o izletu na Bohinj, ovaj hotel svakako stavite na svoju wishlistu jer će vas apsolutno razmaziti i poželjet ćete baš poput nas, postati njegovi stalni gosti.

Tags: