INTERIOR CRUSH: HOTEL ONE66

Ljubljanu obožavam i volim joj se vratiti svako malo, neovisno radilo se o jednodnevnom izletu ili ‘city break’ vikendu stvorenom za punjenje baterija. Odlučite li se za ovu drugu varijantu, imam za vas sjajnu preporuku gdje odsjesti. Hotel One66 već se dugo nalazi na mojoj listi želja i jedva sam dočekala priliku da spojimo vikend i odemo na par dana u Ljubljanu, u hotel koji me osvojio na prvu svojim fantastičnim interijerom.

Hotel One66 nalazi se u Celovškoj ulici, u kvartu Šiška koji je dobro poznat svim ljubiteljima dobrih koncerata jer se tamo smjestilo kultno Kino Šiška. One66 privući će vašu pažnju i svojim eksterijerom, no pravi doživljaj slijedi kad zakoračite u njega. U prizemlju se nalazi veliki restoran Dobra Vila koji je melem za oči za svakog ljubitelja eklektičnih interijera. Centralni dio rezerviran je za stolove, stolice i retro kampericu u kojoj se svako jutro sprema doručak, dok lijevo pažnju plijeni lounge zona puna unikatnog retro namještaja.

Hotel ima 5 katova i nekoliko vrsta soba te dvije verzije apartmana za ekipu koja voli u prostoru u kojem spava imati kuhinju i blagovaonicu. Mi smo proveli tri divna dana u jednosobnom apartmanu s malom kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom. Sobe su baš poput prizemlja odlično uređene. Detalji u retro stilu savršeno upotpunjuju arhitekturu hotela, a unikatne grafike s potpisom Bernarde Conič koje se nalaze u hodniku, na stubištu i u sobama poželjet ćete ponijeti sa sobom doma kao suvenir.

*One66 hvala što ste nas tako lijepo ugostili