IT’S CHRISTMAS TIME

Njihov nakit idealan je za statement kombinacije koje odišu sofisticiranošću i bezvremenskom elegancijom, a posebno je čaroban u ovo blagdansko vrijeme kada svi želimo zablistati u punom sjaju…

FREYWILLE komade nakita osobno najviše volim kombinirati uz predimenzionirano pletivo i omiljeni par traperica, bilo za dnevne ili večernje prigode. Iz bogate ponude izabrala sam tri divna seta i stilizirala ih uz primjetne pulovere i veste u trenutno najdražim nijansama. Jarki spektar boja i šljašteći zlatni sjaj podignut će i najjednostavniji styling i pretvoriti ga u efektnu kombinaciju u kojoj ćete biti zamijećene. Posegnite za bogatim pletivom u vama najdražim nijansama i nosite ga uz tamne traperice koje garantiraju elegantan prizvuk. Birajte FREYWILLE komade nakita koji najviše odgovaraju vašem stilu, pustite mašti na volju i okitite se hrabro šarenim narukvicama, upečatljivim prstenjem i sofisticiranim ogrlicama!

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti FREYWILLE Online Boutique  ili  Facebook stranicu  FREYWILLE Zagreb.

 

 

photos: S.K.

powered by FREYWILLE