LFP collection: Besos de Barcelona

Barcelona se pokazala kao savršena kulisa za novu LFP kolekciju. Kao i prethodne, ova za jesen/zimu 2022./23. vrvi jarkim bojama, osvaja retro prizvukom i stvorena je za bezbroj ležernih situacija. Novost u kolekciji je paleta boja koja je malo prigušena i prilagođena hladnoj sezoni, no boje su i dalje u glavnom fokusu LFP priče.

Ljetni bestseller – vječno moderne LFP prugice ove jeseni osvanule su u dugim rukavima pa tako u ponudi možete pronaći tamno plavo – bijelu prugastu majicu dugih rukava koju krasi mali crveni logo i novitet za koji osobno smatram da će biti novi bestseller, bijelu majicu na tanke pruge s retro vizualom LFP club. LFP club vizual pojavio se i na prljavo bijelom T-shirtu, dok predimenzionirana trenirka dolazi sa svima omiljenim Little Fashion Paradise retro logom. Modni dodatak sezone postala je velika torba prepoznatljivog šarenog printa, koja je namijenjena vikend putovanjima i odlascima na trening, a pokazala se i kao idealna torba za sve mlade mame koje ne vole klasične torbe za previjanje.

I ova LFP kolekcija izrađena je od organskih materijala i bojana biorazgradivim bojama, te je fokus cijele priče na slow fashionu. Svaki komad radi se isključivo po narudžbi, kako bi se smanjilo gomilanje nepotrebnih zaliha. Kvalitetu proizvoda i boja garantira Caspar design iz Varaždina, koji cijelu filozofiju firme vrti oko održivosti i već spomenutog slow fashiona.

Kolekcija je dostupna od danas na: LFP collection.