lfp collection: Coffee Club

Iako LFP collection slovi kao ljetni brend, nismo preskočili ni jednu hladnu sezonu i zapravo se toplim LFP komadima ove jeseni i zime veselim više nego ikad. Čekali smo pravo zahlađenje za lansiranje naših novih komada, koji će nadam se i u vama izazvati ushićenje jer dolaze u vibrantnim bojama i meni osobno s najljepšim vizualom.

Sunday Coffee Girls Club naziv je našeg novog LFP kluba. Volimo ispijati kave, pogotovo one duge s prijateljicama, a naše nove sweatshirts su stvorene za cool ležerne kombinacije u kojima ćete uživati na vašim druženjima. Fokus mini kolekcije je na jarko crvenoj boji, meni osobno najdražoj boji i pamučnim puloverima koje sam željela u kolekciji od samog početka. Konačno sam pronašla nijansu crvene koja me osvojila i koja se pokazala savršenom za novi vizual. Coffee Club vizual stavili smo i na udoban pulover divne nijanse mente, a u kolekciju smo ubacili i majicu kratkih rukava na pruge jer LFP ne može preskočiti prugice ni u jednoj kolekciji. Za one koji stalno pitaju hoćemo li imati sweatshirt s našim najpopularnijim retro logom – trenutno ga nudimo u jarko crvenoj nijansi.

Kape su novitet kojem se jako veselim. Ova jarko crvena je samo početak, već u prosincu imamo u planu izbaciti razne boje u verziji od debelog samta. Taman da imate nešto za staviti na svoju listu božićnih želja.

Kolekcija je dostupna na našem webshopu, a uvijek nam se možete javiti i putem inboxa na našem Instagramu: @lfp_collection.