ALEXA CHUNG COLLECTION

I LOVE THIS COLLECTION

Ako volite stil Alexe Chung i želite izgledati poput nje – njezina nova ALEXACHUNG kolekcija stvorena je upravo za vas! Poznata trendseterica jučer je u prekrasnoj crkvi u Londonu predstavila svoju prvu samostalnu kolekciju i cijeli svijet je već poludio za njom.

Kolekcija ima onu prepoznatljivu ‘Alexa Chung’ vibru, moderna je, no istovremeno retro i u sekundi vas pretvara u kulericu, neovisno koju kreaciju nosite. Odlične su mi sve kreacije od trapera i pamuka s prizvukom sedamdesetih jer su nevjerojatno ležerne i nosive u svim prilikama, a naprosto obožavam predimenzionirana odijela u bojama koja izgledaju senzacionalno. Plus tu su savršene haljine u kojima bi svatko želio provesti ljeto.

U suradnji s genijalnim Mike Skinnerom, Alexa je za MyTheresa webshop snimila i cool video u kojem nosi neke od kreacija iz kolekcije!

If you want to dress like Alexa Chung all you have to do is get some pieces from her first collection ALEXACHUNG. The 33-year-old trendsetter showed her first collection yesterday in a Danish church adjacent to Regent’s Park in London and everyone loved it.

The collection has that easy Alexa vibe, it’s modern jet retro and it transforms you into a cool girl no matter wich piece you wear. I love the 70’s inspired denim and cotton pieces and I have to admit I’m crazy about the oversized colourful suits that look so damn good.

Oh, and there’s a super cool video with Alexa and Mike Skinner!

ALEXA CHUNG COLLECTION

ALEXA CHUNG COLLECTION

ALEXA CHUNG COLLECTION

ALEXA CHUNG COLLECTION

ALEXA CHUNG COLLECTION

ALEXA CHUNG COLLECTION

ALEXA CHUNG COLLECTION

 

ALEXA CHUNG COLLECTIONALEXA CHUNG COLLECTION