MOMMY STORIES: PHILIPS AVENT BREAST PUMP

Kad sam ostala trudna od prijateljica sam dobila svakakve komentare na upit trebam li nabaviti izdajalicu. Od onih koje su imale sreću i odmah su dobile mlijeko te pohvatale dojenje komentar je naravno bio da mi ne treba, do onih koje su muku mučile s dolaskom mlijeka, pravim hvatom i lijenom bebom, komentar je bio – kupuj izdajalicu da je imaš spremnu za rodilište. No, kako je naš malac odlučio uraniti i sve nas je iznenadio svojim dolaskom u 36. tjednu, moja izdajalica još uvijek nije bila kod mene. Srećom sam u rodilištu najprije dobila na posudbu ručnu Philips Avent, a zadnji dan i njihovu električnu izdajalicu i odmah sam odlučila da me na dolasku iz rodilišta doma mora dočekati upravo Philip Avent izdajalica. Izbor je pao na električnu iz jednostavnog razloga – puno je lakša za korištenje, i sama radi posao puno bolje nego sam ja to radila s ručnom.

Philips Avent izdajalica slijedi fiziologiju mame i bebe, ona savršeno oponaša bebino sisanje pa samim time potiče stvaranje oksitocina koji je najbitniji za proizvodnju mlijeka. Da se razumijemo, jasno mi je da beba najbolje potiče oksitocin, no ima slučajeva kod kojih niste u mogućnosti od samog početka biti uz bebu (uranjeni porod/beba u inkubatoru) pa je upravo u tim situacijama izdajalica spas. Meni je olakšala prvih par dana kad smo stigli iz rodilišta jer zbog uranjenog poroda i carskog reza malac nije mogao/želio sisati pa je kod mene proizvodnja mlijeka došla kasnije i to upravo zahvaljujući izdajalici. Za samo dojenje sam dobila najviše savjeta ikad, no stvarno mislim da je svaka situacija drugačija i da svaka mama i beba imaju svoju priču. Naša nije išla glatko, no upravo zbog Philips Avent izdajalice uspjela sam bebi osigurati svoje mlijeko.

Danas mi je izdajalica super jer mogu ostaviti mlijeko u frižideru u Philips Avent vrećicama za pohranu i pustiti supruga da preuzme popodnevno hranjenje ako ja imam nešto za obaviti ili jednostavno želim malo vremena za sebe. Tako tata i beba imaju ‘svoje vrijeme za druženje’, a ja mogu bez stresa otići od kuće ili odraditi neki posao. Još jedan plus je punjiva baterija zbog koje ne moram konstantno biti prikopčana na struju pa ne ovisim o štekerima. S njom mogu biti u bilo kojoj prostoriji, blizu bebe, a često je koristim i u hodu što mi je genijalno.

Osobno nisam imala prilike isprobati druge izdajalice, no s Philips Avent sam kliknula na prvu i preporučila bi je svakoj budućoj mami. Za više detalja kliknite na službenu Philips Avent stranicu.

powered by: Philips Avent

Tags: