PREGNANCY TIPS: TAKE CARE OF YOUR BELLY

Ulazim u 36. tjedan trudnoće i moram priznati da sam istovremeno jako uzbuđena i preplašena zbog novog poglavlja koje nas uskoro čeka u životu. O trudnoći nisam puno pričala, ni pisala, zapravo sam se najviše raspričala o svemu na Noon.hr-u kod svoje Tine pa kod nje možete pročitati neke detalje, no kako trudnoća ide kraju tako sam odlučila da ću s vremena na vrijeme o ovom periodu života koji mi je donio neopisivu sreću, ali i najveće strahove s kojima sam se ikad susrela – pisati kad pronađem neku temu za koju smatram da bi mogla biti zanimljiva aktualnim i budućim trudnicama.

Zato sam danas odlučila ovaj članak posvetiti brizi o svom tijelu, koje u ovom blaženom stanju treba posebnu njegu i više maženja nego prije. Od prvog dana su mi sve prijateljice govorile da je jedino bitno mazati trbuh adekvatnim uljima i unazad par mjeseci isprobala sam čak nekoliko proizvoda od kojih sam najzadovoljnija Naif kozmetikom koju koristim posljednjih mjesec dana. Osim što me osvojila zbog toga što je prirodna, miriši senzacionalno i savršeno hrani kožu trbuha i bedara (daa, iako svi govore da je najbitnije mazati trbuh – nikako nemojte zaboraviti i na svoja bedra). Iako je fokus Naif kozmetike na dječjoj kozmetici, u svojoj ponudi imaju maslac i ulje za njegu trbuha i tijela u trudnoći. Sama činjenica da su se specijalizirali za kozmetiku za bebe i djecu meni je bila i više nego dovoljan razlog da isprobam njihove proizvode za trudnice. Imam osjetljivu kožu i imala sam reakcije u obliku osipa na neka ulja protiv strija na početku trudnoće tako da mi je trebalo neko vrijeme da pronađem mazalice koje će moja koža voljeti. Naif je savršen ako želite nešto što je u potpunosti prirodno i stvoreno za osjetljivu kožu sklonu iritacijama… Ulje je idealno za nježnu masažu tijela, odlično za trbuh u fazi kad on krene brzo rasti, i meni osobno savršeno za bedra koja mi nikad nisu bila mekša. Maslac za trbuh sadrži bogate, prirodne sastojke poput shea maslaca i sezamovog ulja. Vlaži i obnavlja kožu rastućeg trbuha, blagog je mirisa lavande, ugodno umiruje i ostavlja ugodan osjećaj na koži. Naif kozmetika dostupna je na Mali Zakladi webshopu, a ovih dana vam imaju i 12 % popusta na nju!

Od prijašnjih maslaca za tijelo koje sam isprobala bila sam jako zadovoljna i Melem Mama bogatom kremom za njegu tijela u trudnoći.

*uzela sam i Naif kozmetiku za bebu, o kojoj ću sigurno pisati u trenutku kad je počnem koristiti

KIMONO: A’marie

Tags:
,