Tummy Tea Tox

READY FOR SUMMER

Nakon što sam prošle godine testirala Tummy Tea Tox program za detoksikaciju, ovog lipnja na testiranje mi je stigao njihov hvaljen anticelulitni Slimming gel i Draining Drink koji se koristi u kombinaciji s njim. U startu želim napomenuti kako sam ove godine aktivnija no ikad pa mi samim time i koža na području bedara izgleda bolje no ikad, ali s obzirom da ću uskoro navršiti 34. godine – celulit je prisutan kao i kod većine drugih žena.

Ovaj program sam koristila puna tri tjedna i nakon kratkog roka mogu zaključiti kako Draining Drink zbilja pomaže kod izlučivanja vode i smanjuje nadutost (pogotovo u vrijeme PMS-a), a gel za topljenje masnoća u mom slučaju pokazao se odličnim za zaglađivanje kože koja posljednjih desetak dana izgleda sjajno. 

Kako djeluje Draining Drink? Već u prvom tjednu povećava izlučivanje viška vode i toksina iz tijela, smanjuje nadutost i otečenost. Sa svojim učinkovitim biljnim sastojcima resetira limfni sustav i uspostavlja normalnu drenažu tijela. Poželjno ga je piti svako prijepodne – vrećicu jednostavno otopite u litri vode i pijuckajte u jutarnjim satima. Za razliku od većine ovakvih proizvoda, Draining Drink ima odličan okus maline! Uz provjerene aktivne kozmetičke sastojke, brzo upijajući Slimming gel sadrži ekstrakt Garcinie Cambogie. To čini Slimming gel super efektivnim kada se želimo riješiti neželjene masnoće na problematičnim područjima. Dok drugi sastojci ovog gela djeluju kao pomoćnici za ljepšu kožu sa snažnim antioksidacijskim i protuupalnim efektima, Garcinia Cambogia se aktivno bori protiv masnoća.

U suradnji s Tummy Tea Tox pripremila sam vam kod s popustom od 20% na sve njihove proizvode. Prilikom kupnje upišite kod ANABE20.

Na sljedećem linku možete pogledati detalje i naručiti paket proizvoda koji sam testirala: http://bit.ly/tummy-paket.

 

DRAINING DRINK

- izlučivanje vode i toksina za 27% više
- u 1 tjednu smanjuje nadutost i otečenost za 60%
- prirodna drenaža koja izlučuje toksine, ali ne i minerale

TUMMY SLIMMING GEL

- 8 aktivnih sastojaka za topljenje masnoća
- ekstrakt Garcinie Cambogie blokira nastajanje masnoća
- za glatku i zategnutu kožu na trbuhu, bedrima, stražnjici i rukama
- eliminira celulit i poboljšava ten tvoje kože

Tummy Tea Tox

Tummy Tea Tox

Tummy Tea Tox

Tummy Tea Tox

Tummy Tea Tox

Tummy Tea Tox

Tummy Tea Tox

Tummy Tea Tox

Tummy Tea Tox

Tummy Tea Tox

photos: S.K.

powered by Tummy Tea Tox
Tags:
,