Ana Bacinger Huawei

REASONS WHY I LOVE MY SMARTPHONE

2018. je počela i više nego odlično, postala sam ponosni član Huawei obitelji. Unazad mjesec dana koristim novi smartphone – Huawei Mate 10 Pro i jednostavno sam oduševljena njime.

Neću vas zamarati s tehničnim karakteristikama, jer sam se za Huawei Mate 10 Pro odlučila prvenstveno zbog genijalne kamere. Zbog kvalitetnih fotografija koje su ključne za moj Instagram odabrala sam njihov najnoviji model, koji se može pohvaliti fantastičnom Leica kamerom. Osim što ima dvije kamere na poleđini, otvor blende je f/1.6, što u startu obećava kvalitetnije fotografije u slabijim uvjetima osvjetljenja. Selfie kamera je jednostavno čudesna – fotografije su oštre, lagano ‘popeglane’ i ne izgledaju uopće kao da ste ih fotkali smartphoneom. Ono što je zanimljivo kod njihove kamere je činjenica da sami možete podesiti postavke snimanja (povećati ili smanjiti otvor blende, ISO), no u automatskim postavkama kamera prepoznaje čak 14 različitih scena i sama se podesi. Fotkanje nikad nije bilo jednostavnije i brže – a to je upravo ono što sam i tražila kod novog telefona.

Osim kamere koju hvalim na sva zvona, moram pohvaliti i trajanje baterije, jednostavno korištenje, brzinu i na kraju – divan dizajn.

Želite li se sami uvjetiti u kvalitetu kamere, bacite oko na moj Instagram i fotografije koje su objavljene unazad mjesec dana!

Više o novom Huawei Mate 10 Pro uređaju saznajte na sljedećem linku: Huawei.

Ana Bacinger Huawei

Ana Bacinger Huawei

Ana Bacinger Huawei

Ana Bacinger Huawei

Ana Bacinger Huawei

Ana Bacinger Huawei

Ana Bacinger Huawei

SWEATER: ROMWE

photos: S.K.

powered by: Huawei

Tags:
,