Ana Bacinger/Intheline

REVIEW: INTHELINE SLIMMING CREAM

Ni jedna krema vam neće pomoći u borbi protiv celulita ako ćete je koristiti povremeno, bez vježbanja i pravilne prehrane. No uz sve spomenuto, pomoći će vam u zaglađivanju kože, smanjivanju centimetara, a na kraju i smanjenju celulita… Trenutno najpopularnija Intheline Slimming krema u divnoj crnoj ambalaži čini upravo sve gore spomenuto.

Prošli sam mjesec imala prilike isprobati ovu popularnu kremu koju su unazad nekoliko mjeseci isprobale brojne slavne Hrvatice, poznate modne blogerice i ostale influencerice. I moram se složiti s njima – krema zbilja djeluje ako je koristite po uputama! Nakon povratka s godišnjeg vratila sam se svojoj rutini trčanja i vježbanja, zdravoj prehrani, ispijanju dovoljnih količina vode, a paralelno sam počela koristiti i Intheline. Celulit imam već dobrih deset godina, pojavio se u malim količinama s prvim poslom na kojem sam provodila po cijele dane u stolici, ispijajući šalice i šalice kave i trpajući velike količine slatkog u sebe. U to vrijeme nisam ni vježbala jer zahvaljujući genetici ne moram paziti na unos kalorija, no kako su godine prolazile tako je celulit postao sve vidljiviji. Prije dvije godine krenula sam redovito trčati i vježbati kod kuće – no celulit je (u manjim količinama) i dalje bio prisutan, neovisno koliko sam se mazala raznim kremama.

Uz pomoć Intheline kreme koju sam posljednjih mjesec dana nanosila uredno ujutro i prije spavanja, trčanja tri puta tjedno po 45 minuta i bolje (zdravije) prehrane celulit je manje vidljiv, a bedra izgledaju puno zategnutija. Od svih krema za celulit koje sam isprobala u ovih deset godina, ovo malo čudo u crnoj tubici daje najbrže rezultate, no zapamtite – neće djelovati bez vježbanja i zdrave prehrane!

Ana Bacinger/Intheline

Ana Bacinger/Intheline

Ana Bacinger/Intheline

Ana Bacinger/Intheline

Ana Bacinger/Intheline

Ana Bacinger/Intheline

Ana Bacinger/Intheline

Ana Bacinger/Intheline

photos: S.K.

blouse: Romwe
powered by: Intheline
Tags:
,