Tummy Tox Ana Bacinger

SOMETHING EVERY WOMEN NEEDS

Tummy Tox proizvode testiram već dvije godine i moram priznati da sam generalno zadovoljna s njima. Favorit iz velikog asortimana su mi Daily Kick i Sleep Tight čajevi koji pokreću probavu i čiste tijelo, no listi svakako dodajem i novi proizvod Matcha čaj koji je nedavno stigao na njihove stranice. Matcha je jedan od tri proizvoda iz njihove ponude koji sjajno funkcioniraju u kombinaciji i čine Women’s Essentials paket koji svaka žena treba koristiti na dnevnoj bazi ako želi barem malo pomoći svom organizmu u borbi s umorom, stresom i boljim rezultatima kod vježbanja.

Njihov Matcha čaj je 100% organski ceremony-grade, napravljen od najboljih ručno ubranih listića i samljeven na tradicionalnim kamenim mlinovima iz Japana, prepoznatljiv po intenzivnoj zelenoj boji. Ubacila sam ga u svoju dnevnu rutinu u kombinaciji s malo bademovog mlijeka, umjesto druge kave koju sam obično pila nakon ručka. Matcha prah pršti od okusa, antioksidanta i kofeina koji te neće stvarati napetom, te vitamina i minerala koji čiste tijelo i kožu. Njezini nutrijenti preplave tijelo te ga regeneriraju i čiste na staničnoj razini.

Osim Matche imala sam prilike isprobati i njihove hvaljene gumene bombone – Multivitamin Gummies. TummyTox gumeni bomboni u sebi sadrže najkvalitetnije vitamine i minerale u obliku simpatičnih medvjedića, ukusnog su okusa i zapravo odlična slastica koju uvijek imam u torbi. Sadrže sve vitamine i minerale koji su potrebni za snažan imunološki sustav i više energije. U današnje vrijeme svi patimo od manjka energije i kroničnog umora jer radimo sto stvari istovremeno, a uz ove simpatične medvjediće organizmu dajemo onaj minimum koji moramo. Mene su oduševili zbog ambalaže i okusa gumenih bombona pa zapravo nemam uopće osjećaj da se hranim vitaminima kad ih konzumiram.

Carni Fit uvrstite u svoju dnevnu rutinu ako vježbate i želite brže rezultate. Temelji se na potpuno čistom L-karnitinu i prirodnom ekstraktu guarane s kofeinom, koji potiče brže topljenje masnoća. Uklanja umor i daje dodatnu energiju za vrijeme i nakon treninga, povećava rezultate i pomaže kod bržeg i jednostavnijeg postizanja cilja.

U suradnji s Tummy Tox pripremila sam vam kod s popustom od 20% na sve njihove proizvode. Prilikom kupnje upišite kod ANABE20.

Na sljedećem linku možete pogledati detalje i naručiti proizvode koji sam testirala: Women’s Essentials.

 

MATCHA ČAJ

čisti tijelo na staničnoj razini
potiče topljenje masnoća za vrijeme tjelovježbe
opskrbi tijelo s 5 puta viša antioksidansa
štiti stanice od oksidativnog stresa i regenerira kožu


MULTIVITAMIN GUMMIES

brinu za zdravlje i slatkog su okusa jagode
uravnotežuju kalcij u krvi te brinu za zdrave zube i kosti
brinu za zdravu i lijepu kosu, kožu i nokte
daju više energije


CARNI FIT

topi više masnoća
brži gubitak kilograma
Maksimalna regeneracija nakon treninga zahvaljujući boljoj cirkulaciji
smanjuje višak masnog tkiva i povećava mišićnu masu

Tummy Tox Ana Bacinger

Tummy Tox Ana Bacinger

Tummy Tox Ana Bacinger

Tummy Tox Ana Bacinger

Tummy Tox Ana Bacinger

Tummy Tox Ana Bacinger

Tummy Tox Ana Bacinger

Tummy Tox Ana Bacinger

photos: S.K.

powered by Tummy Tox
Tags:
,