FREYWILLE/Ana Bacinger

STATEMENT JEWELLERY

Svaka žena je slaba na primjetan komad nakita, pogotovo na onaj koji je karakterističan po vrhunskoj izradi, iza sebe ima dugogodišnju tradiciju i k tome još i spaja umjetnost i živopisne boje. Pričam naravno o divnom FREYWILLE nakitu, nakitu koji će začiniti svaku odjevnu kombinaciju i pretvoriti je u outfit vrijedan zapažanja. Iz njihove bogate ponude izabrala sam neke osobno najdraže komade i odlučila ih stilizirati uz vodeće jesenske trendove – tople predimenzionirane veste i nezaobilazan samt!

Najdraža kolekcija u koju sam se zaljubila čim je izašla je ona posvećena Rusiji. Kolekcija Passionate Russia rezultat je nadahnuća FREYWILLE umjetnika prelijepom Rusijom i njezinom impresivnom kulturom. Sastoji se od četiri seta, od kojih sam osobno najviše oduševljena onim naziva Golden Kalinka i My Matryoshka.

…..

Golden Kalinka set je jednostavno sjajan jer obuhvaća divan spektar jarkih boja i stvoren je za privlačenje pažnje i igru modom. Teško se bilo odlučiti za samo jedan komad nakita tako da sam na ruke natrpala narukvice Divu, Reginu, Contessu i Ballerinu, a sve sam dodatno začinila Waterdrop prstenom koji je moj osobni favorit iz ovog seta.

FREYWILLE/Ana Bacinger

FREYWILLE/Ana Bacinger

…..

My Matryoshka set će obožavati sve ljubiteljice kultnih ruskih igrački babuški/matrjoški. Veseo i primjetan, a istovremeno nekako nježan i nostalgičan, set u prvi plan stavlja neodoljive crteže kultnih babuški koje dolaze u prekrasnom spektru boja i komplementiraju svakoj kombinaciji. Iz seta sam izdvojila narukvice Diva i Manchette Aphrodite te neodoljiv privjesak Minihalfmoon.

FREYWILLE/Ana Bacinger

FREYWILLE/Ana Bacinger

FREYWILLE/Ana Bacinger

…..

Na Hommage à Vincent Van Gogh kolekciji FREYWILLE umjetnici su radili više od dvije godine, a rezultat je i više nego savršen. Setovi nakita iz ove kolekcije stvoreni su za sve Van Gogh obožavatelje, a nose naziv L’Amandier turquoise & rouge éclat, Eternité i Fleur D’or Jour. Set L’Amandier je reinterpretacija djela Almond Blossom, koji na moderan i vrlo dekorativan način oživljava bujne bademove grane u cvatu koje se prostiru preko plavog neba… Set je idealan za kombiniranje i odlično se slaže s njihovim klasičnim monokromatskim narukvicama. Favoriti iz seta su narukvice Donna u rouge éclat i turquoise varijanti.

FREYWILLE/Ana Bacinger

FREYWILLE/Ana Bacinger

FREYWILLE/Ana Bacinger

* FREYWILLE ponudu možete istražiti u njihovoj online trgovini ili u butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2.

 

photos: S.K.

powered by FREYWILLE
Tags: