Kiehls

SUMMER BEAUTY PRODUCTS

Kiehl’s proizvodima sam vjerna od trenutka kad su se pojavili u Hrvatskoj, a posebno ih volim u toplim mjesecima jer u ponudi imaju odlične mazalice za njegu lica s visokim zaštitnim faktorima.

Njihova BB krema sa zaštitnim faktorom 30 moj je prvi izbor u ljetnim mjesecima jer genijalno prekriva, matira kožu, a istovremeno je čuva od opasnog sunca. Klasik Ultra Facial Cream ljeti koristim isključivo na moru, čak je nosim sa sobom na plažu i kombiniram s osvježavajućim mistom koji prekrasno miriši. Balzami za usne sa zaštitnim faktorom dolaze u nekoliko nježnih boja, a moj favorit je nijansa Simply Rose. Odlično hidratizira i ostavlja neodoljivu nijansu na usnama.

Novitet koji je ovih dana stigao u prodaju testiram već mjesec dana i postala sam ovisna o njemu. Glow Formula Skin Hydrator je čudo koje se može koristiti na više načina, a ja ga osobno najrađe koristim u kombinaciji s BB kremom ili puderom. Uz hydrator moja koža ima neki neodoljiv sjaj, izgleda zdravo, a nepravilnosti su manje vidljive. U kombinaciji s BB kremom ima efekt upijajućeg pudera koji lagano prekriva i čini kožu mekanom, a kad ga kombiniram s puderom dobijem sjajni efekt koji izgleda totalno prirodno i svježe.

 

Glow Formula Skin Hydrator

♥

Kiehls


Butterstick Lip Treatment SPF 25

♥

Kiehls


BB Cream - Actively Correcting and Beautifying with SPF 50 PA+++

♥

Kiehls


Ultra Facial Cream SPF 30

♥

Kiehls


Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist

♥

Kiehls
powered by Kiehl's
Tags: