SUMMERTIME WITH LFP COLLECTION

Službeno smo zakoračili u najuzbudljivije godišnje doba koje sa sobom donosi brojne avanture i pregršt uživanja. Kako bi ga proveli u najchic mogućem izdanju, LFP collection donosi novitete stvorene za uživanje na plaži i u svim ljetnim radostima. U svoju veselu LFP collection dodala sam 3 nova artikla – prugastu torbu za plažu, mekanu haljinu i ljetni must have bucket hat koji dolazi u dva uzorka.

Ovog proljeća izbacila sam svoju prvu kolekciju u kojoj sam predstavila predimenzionirane organske torbe koje su postale veliki hit među brojnim hrvatskim fashionisticama. Za ljeto sam tu istu torbu odlučila ukrasiti najupečatljivijim mogućim dizajnom koji neodoljivo podsjeća na retro osamdesete i koji se sjajno slaže sa svakim outfitom. Prugice dolaze u LFP paleti boji i osvajaju svojim statement prizvukom. Kako bi savršeno upotpunili svoj outfit za plažu, u kolekciji možete pronaći i ultimativnu haljinu za svaki dan. All Over Lines bijela haljina izrađena je od organskog pamuka i krasi je novi LFP linijski print koji osvaja na prvi pogled. Vjerujte mi – ovo će vam postati najdraža ljetna haljina koju ćete prebaciti preko badića i nositi uz natikače, ali i po ovim nesnosnim vrućinama u kombinaciji s biciklističkim hlačicama i dad’s sandalama.

Možda najuzbudljiviji komad u kolekciji dolazi u obliku pamučnog šešira, popularno zvanog bucket hat. U mojoj verziji on ima malo širi obod, šarmantne trakice u boji i prepoznatljiv print s kojim je nemoguće ostati nezamijećen. Za klasičarke i sve vas koje ne volite eklektičan i statement stil, osmislili smo linijski, decentan print besprijekornog izgleda, a unutrašnjost šešira krase već svima dobro znane LFP prugice.

Kolekcija je dostupna na webshopu i na Instagramu