TOP 10 @ MORGAN FALL 2015.

Francuski modni brand Morgan poznat po nevjerojatno ženstvenim, elegantnim i romantičnim odjevnim komadima, koji u sebi imaju dozu klasike, početkom rujna stigao je na police Sportininih dućana. Ako ste slabe na stil uvijek besprijekorno odjevenih Francuskinja i težite eleganciji, u aktualnoj kolekciji spomenutog branda pronaći ćete svoje nove najdraže komade za jesen 2015. godine.

Iz velike ponude izabrala sam svoje favorite, koje zamišljam u raznim odjevnim kombinacijama. Tu je kultna crna, kožna jakna – model idealan kako za dnevne, tako i večernje stylinge. Idealna je u kombinaciji s traper košuljom i suknjom A kroja od smeđeg gamoša. Mala bucket torba crne boje, kožne rukavice i vaše najdraže gležnjače na stabilnu petu detalji su kojima možete upotpuniti ovaj cool look. Aktualna kolekcija donosi i onu savršenu crnu bundu koji ste tražile godinama, kao i omiljeni pončo u divnoj kombinaciji plave i zagasito crvene boje. Za sve one situacije kada nemate inspiracije za maštovitim kombinacijama – tu je šarena haljina laganog boho prizvuka, model koji će izgledati sjajno uz čizme visine iznad koljena i čupavi krzneni prsluk.

Morgan

Morgan

Morgan

Morgan

Morgan

Morgan

Morgan

Morgan

Morgan

Morgan

Omiljeni Morgan komadi, koji donose dašak francuske chic elegancije, od ove su jeseni dostupni u Sportina trgovinama: Arena Centar Zagreb, Garden Mall Zagreb, Westgate Donja Bistra, City Center One Split, Tower Center Rijeka.

powered by Sportina