YOUR FAVORITE SUMMER YET

Današnji dan čekam s velikim nestrpljenjem jer konačno s vama mogu podijeliti svoju prvu kolekciju – ‘Your Favorite Summer Yet’, koja je u potpunosti napravljena od organskih materijala, obojana prirodnim bojama i izrađena u Hrvatskoj! Kolekcija je nastala kao logičan nastavak prve mini kolekcije bazirane na organskom T-shirtu i sweatshirtu koje krasi prepoznatljiv Little Fashion Paradise logo u šarenim bojama.

Naglasak kolekcije stavljen je na bezvremenske komade koje svaka žena treba imati u svome ormaru, no svaki artikl dolazi s neodoljivom dozom retra i odiše mojim stilom. Mislim da smo se svi polako zasitili brze mode i prolaznih trendova pa sam ovom kolekcijom željela pokazati kako uz dobre bezvremenske komade možete graditi bazu vaših odjevnih kombinacija i kako su ovi artikli sve što vam treba za toplu sezonu uz omiljeni par traperica, savršen baloner i dobru jaknu od trapera. Zato se kolekcija sastoji od prugica koje su uvijek u modi i koje nam svima trebaju u ormaru, predimenzionirane torbe koja je idealna za bezbroj ležernih situacija od odlaska na plac, kavu, shopping ili plažu te omiljenih Startas tenisica koje me vraćaju u retro razdoblje koje osobno obožavam. Tu su i neodoljive gumice od udobnog lana, još jedan nostalgičan detalj koji nam se svima uvukao pod kožu!

Svaki komad se izrađuje isključivo po narudžbi kako bi se smanjile nepotrebne zalihe koje mogu potencijalno biti ekološki problem. U izradu artikla kreće se tek nakon zaprimljene narudžbe, a artikli su krojeni tako da nema gotovo nikakvih viškova. Sve se izrađuje u Casparu u Varaždinu s kojim sam krenula u suradnju krajem prošle godine. Veliki su zagovaratelji slow fashion pokreta, koriste energetski učinkovitu digitalnu tehnologiju koja omogućava print na zahtjev zbog čega se smanjuje tekstilni otpad, a za print koriste ekološki prihvatljivu ‘inkjet’ tehnologiju s biorazgradivim bojama na bazi vode.

Velika pažnja posvećena je kvalitetnim materijalima pa tako majice i torbe dolaze u 100% organskom pamuku, Startasice su kombinacija pamuka i prirodne gume, a gumice su izrađene od najfinijeg mogućeg lana. Kolekcija je dostupna od danas narudžbom na webshopu: https://caspar-design.com/hr/little-fashion-paradise/.

*Uzmite u obzir da je rok isporuke malo duži od onog kad su u pitanju narudžbe vezane za LFP ogranic T-shirt i sweatshirt s logom, jer sve ove artikle radimo isključivo po narudžbi.