christmas wishlist

DEAR SANTA…

Postoje li stvari za koje se potajno nadate da ćete naći pod božićnim drvcem? Ja bi se ove godine voljela dočepati knjige poznate blogerice Pernille Teisbaek, ‘Dress Scandinavian’. To će vjerojatno biti poklon koji ću kupiti sama sebi jer sam početkom godine odlučila kako ću svaki mjesec investirati u jednu knjigu, a prosinac je ostao jedini mjesec u kojem je nisam naručila.

A, evo i nekoliko drugih cool stvari koje sam poželjela tokom godine. Zlatne cipele iz Zare osvojile su me još početkom sezone i mislim da bi bile savršene za moje proljetne kombinacije, Lack of Color šešir je stvoren za privlačenje pažnje, a crvena torba oko struka čini mi se užasno praktičnom i trenutno je totalni hit! Crosley je nešto što želim već jedno duže vrijeme, a ovaj u verziji žutog pliša izgleda jednostavno senzacionalno. Što se tiče vintage božićnih ukrasa – mislim da vam je svima jasno zašto su me osvojili!

Are there things you secretly hope to find under the Christmas tree? This year, I would really love to get my hands on the new book from Pernille Teisbaek – ‘Dress Scandinavian’. It will be my gift to myself, as last year I made a decision to buy a book every month.

Here are few other cool stuff I was craving for during the year. The golden shoes from Zara look just amazing and would be perfect for my Spring outfits, the Lack of Color fedora hat is made for statement looks and the belt bag from Topshop is super trendy and practical. Crosley is something I would like to have for a really long time and this velvet won me over. As for the vintage Christmas decorations – do I need to say why I like these?

Caribbean Crush lack of color

LACK OF COLOR

Dress Scandinavian: Style your Life and Wardrobe the Danish Way


DRESS SCANDINAVIAN, PERNILLE TEISBAEK
BUTLERS


crosley

CROSLEY @ URBAN OUTFITTERS

topshop
TOPSHOPZARA