INTERIOR CRUSH: THE MELEGRAN

U strogom centru prekrasnog Rovinja, u ulici Garzotto prije dvije godine otvoren je jedan od najljepših malih design hotela na Jadranu. Naziva The Melegran (što na lokalnom dijalektu znači šipak), osvojio je svojim eklektičnim interijerom brojne goste. Moram priznati da sam ga stavila na wishlistu odmah nakon otvorenja jer sam iste sekunde pala na savršeni interijer koji odudara od svega što se nudi na našoj obali.

Prošlog vikenda konačno sam imala prilike uživati u njemu i malo je reći da sam ostala oduševljena. The Melegran je hotel u kojem su vlasnici zajedno s timom dizajnera mislili na apsolutno svaku sitnicu koja bi vam mogla zatrebati kad ste na godišnjem odmoru. Tako vas u sobama čekaju najudobniji kreveti koje možete zamisliti, Marshall retro zvučnici za puštanje vlastite playliste, ručnici i torba za plažu, odličan mini bar, a u prizemlju kokteli dobrodošlice u njihovom šarmantnom kafiću! Hotel ima 8 soba koje su senzacionalno uređene i instagramične, te 4 apartmana od kojih onaj naziva The Luxe Suite dolazi s prostranom terasom koja ima pogled na Sv. Katarinu.

A, upravo je The Luxe Suite tri dana bio naš ljetni dom. Cijeli apartman je toliko genijalno uređen da zapravo ne želite izaći iz njega jer nudi sve što vam treba za odmor iz snova. Nalazi se u centru starog grada pa vam je apsolutno sve nadohvat ruke, ima malu kuhinju s SMEG kuhinjskim aparatima (i to onima s potpisom Dolce&Gabbane!) i najslađim posuđem koje sam ikad vidjela, veliku terasu s prekrasnim pogledom, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice… Detalj koji me posebno privukao su pisaće mašine na kojima možete ostaviti poruku za vlasnike kako ste se proveli u njihovom divnom hotelu. Recepcija je minutu šetnje od zgrade u kojoj se nalazi apartman, a osoblje je simpatično i puno odličnih savjeta. Tražite li smještaj u kojem ćete uživati u apsolutno svemu, The Melegran hotel obavezno stavite na svoju listu.  Sve detalje možete pronaći na njihovoj službenoj stranici: www.themelegran.com.

Hvala The Melegran hotelu na pozivu i prekasno provedenom vikendu.*

 

photos: S.K.